Werkwijze
Creatieve coaching maakt gebruik van de creatieve vermogens van cliënt en coach. Niet alleen verstand en gevoel, ook creativiteit en verbeelding worden aangesproken. Zo kom je bij diepere lagen van jezelf. De werkvormen zijn divers: naast gesprekken werken we met visualisaties, teken- en schrijfopdrachten, rollenspelen, subpersonen en kernkwadranten. Ik geef opdrachten die bij jou passen. Tekentalent is absoluut geen vereiste. Door goed luisteren, bevragen, confronteren en spiegelen creëer ik een veilige situatie voor zelfonderzoek.

Het is een persoonlijke leerweg waarop je verrassende ontdekkingen doet. Je leert te vertrouwen op je eigen intuïtie en je scheppende kracht te volgen. Je herkent je kwaliteiten, weet wat je te doen staat en maakt een stappenplan om je doelen ook echt te bereiken.

Mijn stijl van werken kenmerkt zich door rust, aandacht en betrokkenheid. Ik let niet alleen op je woorden, maar ook op je gedrag. Als ik confronteer, doe ik dat vanuit respect. Mijn pedagogische en creatieve achtergrond komt me goed van pas.
[...]